bus auto fiets
Naar boven
Download
brochure
Blijf op
de hoogte
Menu
Download
brochure
Blijf op
de hoogte

Over het project

Dit veelzijdige project kent vele mogelijkheden, zodat je precies kunt kiezen voor die woning die het beste aansluit bij jouw persoonlijke gezinssituatie. Wij zorgen ervoor dat de woning geheel naar wens wordt aangepast en afgewerkt.

Bovendien bent je verzekerd van een prachtige ligging ten opzichte van het zowel dorp als in de groene omgeving.

Veilige, prettige woonwijk

Het Hoge Rot is een wijk met doorgaande straten, maar vooral ook met verkeerluwe straten. In deze rustige woonomgeving is het veilig spelen voor kinderen. De buurtbewoners ontmoeten elkaar vanzelf in deze buurt. Dichtbij huis naar school gaan heeft vaak de voorkeur van ouders én kinderen. Het is handig, veilig en vertrouwd. Hernen beschikt niet alleen over een basisschool, maar ook een peuterspeelzaal. En in de nabije omgeving biedt de gemeente Wijchen nog meer scholen, een kinderdagverblijf en buitenschoolse opvang. Deze omgeving biedt dan ook voldoende aanbod aan dagelijkse voorzieningen in de directe omgeving van je woning.

Ruimte, kwaliteit, sfeer

De woningen van Het Hoge Rot zijn met oog voor detail vormgegeven en afgewerkt. Er is veel aandacht besteed aan ruimte, kwaliteit en sfeer. En dit alles met een knipoog naar de jaren ’30 architectuur. Een genot voor het oog.

Prettig wonen in een rustig buurt

De woningen zijn gelegen aan fraaie en gezellige eenrichtingsstraat, waarin ruim voldoende parkeervoorzieningen worden gerealiseerd. De twee-onder-een-kapwoningen, kavels en hoekwoningen beschikken over minimaal twee opstelplaatsen, daarnaast wordt een parkeerplaats gerealiseerd in de openbare ruimte. Er is veel oog voor de natuurlijke omgeving en er is veel ruimte voor de kinderen om veilig en vrij te kunnen spelen.

Zeer flexibele indeling

De woningen in Het Hoge Rot bieden veel mogelijkheden. Zo kun je, naast de standaard uitbouwmogelijkheden, de woning geheel naar eigen wens aanpassen. Liever de keuken aan de straatzijde of een trap in de woonkamer? Gewend aan een badkamer met een raam? Of wellicht wil je een slaapkamer en badkamer op de begane grond? Veel is zonder extra kosten mogelijk. Wij adviseren je graag over de mogelijkheden en welke woning het beste bij jou past.